Balti meistrivõistlused Leedus

Möödunud nädalavahetusel leidis aset Balti meistirvõistluste kolmas ja ühtlasi ka viimane etapp, mis sõideti sel korral Leedus.

 

Tegu on tiitlivõistluste sarjaga, mis oli mitmeks aastaks küll unustusehõlma vajunud, kuid koostöös Eesti, Läti ja Leedu motospordi föderatsiooniga taaskord ellu äratati.  PMC Addinol Honda Racing Team oli kohal koos Priit Rätsepa ja Mikk Martin Lõhmusega.

 

85cc masinaklassis tegi enda viimaseid sõite Mikk Martin Lõhmus, keda järgmisel hooajal saab juba näha 125cc võistlusklassis. Mikk Martinit tabas paraku sel nädalavahetusel ebaõnn. Esimene sõit möödus edukalt ja Mikk Martin oli igati konkurentsivõimeline, paraku aga teises sõidus kukkus ringiga mahajääjatest möödudes nii, et ratas vajas kiiret kohendamist raja ääres. Selle tulemusel korralik ajakaotus ja teise sõidu lõpetas Mikk 12. kohal. Balti meistrivõistluste kokkuvõttes saavutas aga Mikk Martin Lõhmus auväärse kolmanda koha!

 

Priit Rätsep asus taaskord tiitlijahile MX2 masinaklassis. Oleme juba näinud Priidu poolt väga palju esmaklassilisi sõite ja ei valmistanud ka pühapäevane võistluspäev pettumust – nii kvalifikatsiooni- ,kui ka esimese ja teise sõiduga saavutas Priit väga tugeva ja praktiliselt konkurentsitu esikoha.

 

On tõeline rõõm, sõbrad ja toetajad, tuua teieni taaskord suurepärane uudis: 

 

PRIIT RÄTSEP 

BALTI MEISTER 2019

 

 

Soovime tänada PMC Addinol Honda Racing Team’i kõiki toetajaid, sõpru ja fänne, kes on panustanud meie tiimi toimimisse – tänu teie toetusele on õnnestunud osaleda nii mitmel võistlusel ja koju tuua niivõrd palju tiitlivõite!

 

PRIIT RÄTSEP

,,Eile oli siis viimane Balti meistrivõistluste etapp, mis toimus koos Leedu meistrivõistlustega. Kuigi ilmateade lubas korralikku porikrossi, siis õnneks meil läks hästi ja saime minimaalselt vihma. Sõitsime koos MX1 klassiga, mis tegi natukene elu keerulisemaks, aga sellegipoolest MX2 klassis võitsin nii kvalifikatsiooni kui ka mõlemad sõidud. Ja ühised sõidud tõstsid pingutusmomenti kõvasti, mis on tulevasteks tähtsateks krossideks vajalikud. Nüüd laupäeval Tõnu Lille mälestuskross Maardus ja siis juba hooajale punkt Rahvuste krossiga! Nagu ikka- suured tänud kõigile.”

2019 CBR500R – lisapartii kohal!
EELMINE
21.09.2019 Maardu – Tõnu Lille Mälestussõit
JÄRGMINE