EESTI MEISTRID MOTOKROSSIS

EESTI MEISTRID MOTOKROSSIS

Laupäeval, 31. augustil sõideti Langel Eesti meistrivõistluste finaaletapp. Tegu oli meie tiimi jaoks taaskord absoluutselt suurepärase päevaga. Võistlustules olid nii Harri Kullas, Priit Rätsep kui ka Mikk Martin Lõhmus.

Harri Kullas näitas taaskord taset – mõlemas Monster Energy MX1 sõidus kindel liider ja veenev võit! Priit Rätsep sõitis ennast mõlemas sõidus küll teisele kohale, kuid üldarvestuses oli Priidul kogunenud punkte niivõrd palju, et ülekaaluka punktisummaga saame uhkusega teatada, et Priit Rätsep on MX2 masinaklassis EESTI MEISTER 2019!

Kuid sellega ei piirdu veel meie rõõmusõnumid Langelt. Täpselt sama suurepärased võidusõidud tegi ka meie Mikk Martin Lõhmus – olles mõlemas põhisõidus küll teisel kohal, kuid kogutud punktid räägivad enda eest! Mikk Martin Lõhmus on 85cc masinaklassis samuti EESTI MEISTER 2019!

Oleme siiralt uhked tehtud töö ja toetuse eest! Kõigil teil- meie sõbrad, tuttavad ja toetajad – teil on antud tiitli kojutoomisel märkimisväärne roll!

Aitäh! 

Küll aga ei raugenud ei Kullase ega Rätsepa hoog, sest kohe peale Lange etappi startisid Harri ja Priit edasi Soome, kus koos võeti osa ka Soome meistrivõistlustest. Priit tegi omas masinaklassis väga hea esimese sõidu ja asus liidripositsioonile, kuid kahjuks tuli teine sõit tehnilistel põhjustel katkestada.

MX1 masinaklassis saavutas Harri absoluutse võidu. Mõlemas põhisõidus tehti küll ka boksipeatus tankimiseks, kuid kaotatud aeg sai kiiresti tasa tehtud ning võistluspäeva lõppedes saime taaskord näha Harrit poodium kõrgeimal astmel.

Augustikuu on olnud samuti ka Harrile väga tiheda võistlusgraafikuga. Alles eelmisel nädalavahetusel toimus Inglismaal Michelin MX Nationals Pro MX1 karikasarja finaaletapp, mis näitas täpselt ära, kuhu viib korralik trenn ja pühendumine- karikasarja võit on taskus. Cab Screens Deos Group Racing – Harri tiim Inglismaal juubeldas ja meie koos nendega. Tegu oli väga raske karikasarjaga ja näha meie meest seda võitmas on puhas rõõm, eriti veel võttes arvesse asjaolu, et suve keskel oli Harri sunnitud vigastuse tõttu võtma väikese pausi.

 

 

KOMMENTAARID, EMOTSIOONID NING MULJED MEIE TIIMI POOLT

PRIIT RÄTSEP

Väga hea nädalavahetus oli meil kogu meeskonnal. Laupäeval sai kõvasti võideldud, olgugi et tiitli peale oli suhteliselt turvaline sõit mul viimasel etapil. Viimasel etapil mõlemas sõidus teine ja kokku teine. Väga oleks tahtnud tegelt võita, aga startidega ma seekord ei pärjanud ja see ma arvan oligi, miks ma võidu peale ei suutnud sõita. Muidu hetkel oma sõidu vormiga olen väga rahul. Saab veel natukene vaeva näha ja Rahvuste krossiks peaks vorm väga hea olema. Pühapäeval sai veel Soomes võidu sõidetud väga raskel liivarajal. Esimese sõidu võitsin veenvalt ja teise kahjuks pidin katkestama liidri kohalt. Sellegipoolest väga positiivne nädalavahetus.

Suured tänud kõigile, kes mind siiani toetavad!

MIKK MARTIN LÕHMUS

Jäin selle nädalavahetusega väga rahule. Langel ajasõidus sõitsin välja teise koha. Esimene sõit algas stardivõiduga, kuid esimesel ringil tuli viga sisse ja langesin kolmandaks, aga sõit lõppes hästi, kuna sõitsin eelviimases kurvis enne finšit ennast veel teiseks. Teine start oli samuti hea, paar korda vahetasin kohta, kuid siiski lõpetasin teisena. Kokkuvõttes Eesti meister ja super õnnelik. Tore, et hooaeg lõppes hea emotsiooniga.

HARRI KULLAS

Nädalavahetus oli jällegi edukas ja sai jätkata võidu- ja poodiumiseeriat. Laupäeval Langel oli edukas päev, kui ajasõidus suutsin esimese aja sõita ja ka kaks sõiduvõitu võtta, isegi boksipeatusega viimastel ringidel mõlemas sõidus. Pühapäeval Soome meistrivõistlustel läks samuti hästi, ajasõidus küll teine koht, aga sõitudes vastaseid polnud ja väga lihtsad sõiduvõidud tulid. Rada oli väga pehme ja nauding oli sõita! Kuna oli pehme rada, siis tegime sõidu lõpus igaks juhuks boksipeatused, et tankida, aga siiski sõiduvõidud olid +40seci ja parimad ringid jäid 3 sekundi kaugusele teistega võrreldes. Vägagi edukas nädalavahetus ja üleüldse head krossid Eesti meistrikatel ja ka Soomes!

Suured tänud Honda Center Eestile ja Oneclick Suspensionile!

JUSS LAANSOO

Tartus oli tiimil taas hea päev. Harri oli ülivõimas ja suured tänud talle ilusa esituse eest. Priit võitis Eesti Meistri tiitli ja see oli põhiline. Päeva kokkuvõttes oli Priit küll teine, aga seda ei maksa väga tõsiselt võtta. Lange rada on väge hea rada show elemendis ja seda ta ka pakkus. Halva stardi korral on Langel väga raske kaotatud aega tagasi teha ja see võrdsustab sõitjate tasemed. Seega Priidu laupäeva mitte kõige õnnestunumad stardid tagasid mehele korraliku pingutuse ning omakorda pakkusid pealtvaatajatele närvikõdi.

PMC ADDINOL HONDA RACING TEAM TÄNAB KÕIKI TOETUSE EEST!

SOODUSHIND AFRICA TWIN MUDELILE!
EELMINE
UUS PARTII CB500X on jõudnud salongi!
JÄRGMINE