SOODUSPAKKUMINE AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS DCT SALONGIRATTALE

TÕELINE SEIKLUS CRF1000L AFRICA TWIN

Honda Africa Twin on juba 30 aastat olnud seiklusrataste etaloniks üle maailma. Erinev ei ole ka uusim mudel, ühendades enneolematu võimsuse, mugavuse ja juhitavuse. Seiklus ootab… Kas oled selleks valmis?
Tänu Africa Twin’i 1000-kuubikulisele paralleelsele ridamootorile ja sõltuvusttekitavale väändemomendile pole linnast põgenemine tundunud eales nii rahuldav. Varustuses on “”Throttle By Wire”” (TBW) süsteem, millel on kolm eri sõidurežiimi, mis lubab kohandada mootori iseära teeoludega sobivaks.
Saadaval on ka laiendatud valik Honda Valitav Veojõu Kontrolli (HSTC) variante, mis lubab sul teha seikluse tõeliselt enda omaks. Rulli gaasi peale ja maha ning naudi kergekaalulise nukkvõlli ja 270˚ faasiga väntvõlli lineaarset reaktsiooni. Seejärel emba seda heli, mil ilmeksimatu 4-taktiline mootor möirgab, tuues ka kõige pikemasse matka lusti juurde.
Varasemast kompaktsema ja kergekaalulisema disaini abil annab Africa Twin sulle absoluutse vabaduse ja kontrolli, kuhu iganes seiklus sind viib. Valida on võimalik 6-käigulise manuaalkäigukasti ja topeltsiduriga automaatkäigukasti (DCT) vahel, lubades sul alistada käänakuid ja järske mäekurusid täieliku enesekindlusega. Kõik see kuvatakse uuel negatiiv-LCD näidikul, mis hoiab sind sõidu ajal informeeritud ja valvsana.

Nädalavahetus Soomes
EELMINE
20. AUGUST TIHEMETSA
JÄRGMINE