Mobius X8

Mobius X8 põlvekaitsmed.

Tutvustame teile põlvekaitsmeid, mis on oma klassis hinna ja kvaliteedi suhtelt kindlasti üks parimaid investeeringuid.

Mis aga teeb Mobiuse niivõrd heaks?

Kindlasti on üks esimesi argumente sile ning küllaltki sale sisekülg. Kui enamikel põlvekaitsmetel on sisekülg põlve juurest väljaulatuva liigendiga, mis hakkab küllaltki kiiresti pükse lõhkuma, siis Mobius pakubki siledat sisekülge. Sile sisekülg garanteerib ka parema ratta tunnetuse, sest võimaldab sõitjal olla sääre ja eelkõige põlvedega rohkem mootorrattale lähedal.
Teiseks argumendiks, mis räägib Mobiuse poolt on kindlasti vastupidavus. Kui osad põlvekaitsmed kipuvad ajajooksul liigendist loksuma kasutamise ja järeleandmise tagajärjel, siis Mobius on liigendid teinud metallist, mis ei võimalda liigendi kulumist ja lõdvenemist.
Mobius kaitseb põlve kolmel eritasandil: ei lase põlvel minna tagurpidi kukkudes. Selle tarvis on põlvelukk. Lisaks küljesidemete kaitse, mis ei lase põlvel kukkudes külgedele liikuda ning muidugi ka üleüldine kukkumis- ja põrutuskaitse.

Salongis on kohapeal olemas meil nii S,M kui ka L suurus, kuid tõsise vajaduse korral saame tellida ka XS või XL suurust, kuid seda vaid reaalse järeleproovimise tulemusel.
Lisana pakub Mobius ka vahepatju: 5mm, 7,5mm ja 10mm läbimõõduga, millega saab veel lisaks põlvekaitset individuaalsemalt sobivamaks muuta.

Olete oodatud proovima!

 

Africa Twin DCT on kohal!
EELMINE
KAMPAANIA KIIREMATELE!
JÄRGMINE