CB500F ja CB500X SPECIAL OFFER!

35kW A2 litsentsisõbralik CB500F tänavasõiduratas saab 2016. aastaks karmid uuendused, mis annavad rattale lihtsama ja samas teravama välimuse. Uuenduste hulgas on suurem kütusepaak, LED-valgustid, eelpingestatud vedruga reguleeritavad esikahvlid, uus kerge heitgaasitoru ja reguleeritav piduriheebel. Kuus erksat värvivõimalust rõhutavad ratta uusi agressiivseid nurki.
2016. aasta CB500F mudel näitab julget arengut, mis tõstab masina omasuguste seas ettepoole, lisades naked tänavasõidustiili ja ratturi-keskseid uuendusi, et sõitmine oleks lõbusam ja rattur tunneks oma masina üle uhkust.

 

VANA HIND: 6090€

UUS HIND: 5340€

CB500F TOOTEINFO

 

35kW A2 litsentsisõbralik CB500X seiklusratas saab oma crossover stiilile tubli täienduse parema tuuletõkke ja kõrgema ekraaniga. Uuenduste seas on ka suurem kütusepaak, LED-valgustus, eelpingestatud vedruga reguleeritavad esikahvlid ja reguleeritav piduriheebel.

Uus LED-esituli on  suuruselt väike, kuid muidu võimas. Selle nurgeline kontuur, mida kroonivad kahed  parktuled ja hõbedane viimistlus tuuleklaasi põhjal, teevad  CB500X sarnasemaks Honda suuremate X-klassi masinatega – NC750X, VFR800X Crosstourer ja VFR1200X Crosstourer.

Eelmise mudeliga võrreldes 100 mm kõrgem tuuleklaas kaitseb paremini tuule ja halva ilma eest ratturi ülakeha ning sellel on keskel kanal, mis võrdsustab survet ja vähendab turbulentsi kiivri ümber. Tuuleklaasi saab seada kahele kõrgusele vastavalt ratturi eelistusele.

Kütusepaagi maht on kasvanud 17,5-liitriseks, võimaldades paagitäiega läbida 500 km. Ratturi elu teevad mugavamaks ka hingedega kütusepaagikork ja 5-astmeline reguleeritava ulatusega piduriheebel. „Laineline“ võti tundub kasutajale ka sujuvam ja kvaliteetsem. Sadulale lisab viimast lihvi  selge-objektiiviga LED-tagatuli.

Oma hõlpsa juhitavuse ja mugava sõiduasendiga muudab CB500X mudel seiklused kättesaadavamaks kui kunagi varem kõigile, kes soovivad astuda põneva sammu A2 juhtimisõigusest* edasi. Samas on see mudel vägagi atraktiivseks alternatiiviks ka kogenud mootorratturitele.

*Honda CB500X vastab alates EL’i 19. jaanuarist 2013 a jõustunud A2 juhiloa kategooriale, mis annab juhtimisõiguse kuni 35kW maksimaalse võimsusega mootorratastega.

VANA HIND: 6590€

UUS HIND: 5740€

CB500X TOOTEINFO

Uueväärne Montesa COTA 4 Ride salongis müügis!
EELMINE
MONKEY Z125M jõudis meile salongi!
JÄRGMINE