Motohotell on avatud!

Taaskord hakkavad ilmad jahedamaks ja vihmasemaks muutuma ja vaikselt on vaja hakata mõtlema, kuhu paigutada talveperioodiks enda kaherattaline sõber, ning kas ratas on tehniliselt korras.

Honda Center Eesti motohotell ootab Sind!

Pakume kuiva, sooja ja puhast ruumi. Sinu rattal on hoiuperioodil olemas kindlustuskaitse ja soovi korral tuleme sinu rattale Tallinna piires tasuta järgi. Oodatud on kõik mootorrattamudelid ja -margid. Miinimumperiood on 4 kuud;

Kuni 999 cm3 bike ja naked ratad kuutasuga 36€.   ( K.A. Honda Rebel 1100, CB1000R, CBR1000R )

Üle 1000 cm3  suuremat rorti matkarattad kuutasuga 42€

Lisaks motohotellile pakume veel ka sügisest tehnilise ülevaatuse paketti. Tuleme rattale Tallinna piires tasuta järgi, toome salongi ja teostame pesu. Peale pesu vaatavad meie mehaanikud ratta põhjalikult üle ja annavad üldise tehnilise seisukorra hinnangu. Soovi korral teostame vajaminevad tööd kohapeal ära, kuid vajadusel saame tööde nimekirja ka kaasa anda. Ratta toome sulle koju kätte tagasi. Paketi hind on 99€.

Pakume võimalust ka motohotelli hoiuperioodil teostada vajalik tehniline kontroll. Sellisel juhul saad ratta kätte hoiuperioodi lõpus hooldatuna ning saad koheselt alustada uut hooaega!

Kui aga peale pikka ja ilusat hooaega on mõttes hoopis vana ratas müüki panna ja kevadeks midagi uut vaadata, siis pakume komisjonimüügi teenust. Saad enda ratta meie salongi müüki tuua ja lepime täpsemalt kokku, kas on otstarbekas ka ratast salongis eksponeerida. Lisaks salongile toimub müük ka meie teistes kanalites (näiteks auto24.ee). Teostame ise müügieelse kontrolli ja pesu. Müügi korral on vahendustasu 5% või minimaalselt 400€. Kui plaanid uue ratta osta meilt, siis on komisjonimüük ja hoiustamine sulle tasuta!

Soovitame varakult enda soovist meile teada anda, sest kohad kipuvad iga hooaja lõpus kiirelt täituma.

 

+(372) 5697 7978

info@hondacenter.ee

Oleme 20.08 suletud!
EELMINE
Honda tippklassi motorolleri Forza tootepere täieneb 2021. aastal Forza 750 ja Forza 350-ga
JÄRGMINE